MARDİN / KIZILTEPE - Işıklar Ortaokulu

Şbt

Öğrencilerimiz Mardin Valiliği ve büyükşehir belediyesi tarafından düzenlenen Mardin 1.Kitap Fuarına katıldı.

Haz

Unique Art From Reused Parts isimli etwinning projemiz ile ilgili Sn. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdulkadir GÜMÜŞ beye proje çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 2022/2023 eğitim öğretim yılı sen sonu resim sergisi için okulumuzdaki açılışımıza katılan İlçe Şube Müdürlerimiz Sayın Serdar TOPTAŞ ve Sayın Burhan ERTAŞ'a ve misafirlerimize katılımlarından dolayı teşşekür ederiz.

May

Aylar boyu süren yoğun, yorucu, özverili ve fedakârca yaptığımız çalışmaların bir ürünü olan İBRAHİMİYE dergisini sizlerle buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Her sayfada ayrı bir emeğin yer aldığı; düşünmenin ve çalışmanın ürünü olan dergimiz, tamamıyla öğrencilerimizin ve değerli öğretmenlerimizin ortaya koymuş olduğu bir çalışmadır. Özellikle öğrencilerimizin girişimci, istekli ve çalışkan tutumlarla ortaya koydukları bu emeğin karşılığı hiç şüphesiz siz değerli okurlarımızın ilgi ve takdirleri olacaktır.

May

OKULUMUZDA 23 NİSAN KUTLAMASI BÜYÜK BİR ÇOŞKUYLA KUTLANDI... EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ARKDAŞLARI TEBRİK EDERİM.

Masal evi kütüphanemiz TRT Kurdi kanılında haber oldu.